Sollicitatie bestuur 2020-2021

Het succesvolle Avicenna Excellence Program 2020 nadert zijn einde. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar 6 nieuwe enthousiaste bestuursleden om het Avicenna Excellence Program 2021 te organiseren! Ben jij een master student of recent afgestuurd en heb je interesse voor innovatie in de zorg? Lees dan even verder..

Avicenna Excellence Programma
Het Avicenna Excellence Program is een extracurriculair programma voor high potential masterstudenten. Centraal in het programma staat innoveren in de gezondheidszorg door interdisciplinaire samenwerking. In kleine teams werken deelnemers met verschillende achtergronden aan oplossingen en innovaties voor 6 thema’s binnen de gezondheidszorg. De studenten worden tijdens thema-avonden geïnspireerd en geïnformeerd door vooraanstaande sprekers over elk van de 6 aan de gezondheidszorg gerelateerde thema’s. Zo krijgen de deelnemers een perfect beeld van wat er speelt in de zorg en welke uitdagingen de toekomst brengt. Daarnaast worden er masterclasses gegeven waarin essentiële ondernemings- en innovatievaardigheden worden bijgebracht. Tijdens het eindevent presenteren alle teams hun innovatie en strijden zij om de titel Avicenna best healthcare innovation 2021.

Wat biedt een bestuursfunctie van Avicenna?
Een bestuursjaar bij het Avicenna Excellence Program is een unieke ervaring. Het is een goed lopend programma met veel goede connecties, belangrijke sponsoren, een duidelijk witboek en sprekers die zeer gemotiveerd zijn om weer een bijdrage aan het programma te leveren. Daarnaast is er nog veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je ontwikkelt tijdens dit bestuursjaar niet alleen je organisatorische kwaliteiten, maar je bouwt ook een enorme dosis kennis en een stevig netwerk binnen de zorg op. Daarnaast is deze functie een waardevolle toevoeging aan je CV.

Wat wordt er van je verwacht?
Je hebt affiniteit met innovatie in de zorg
Je kunt in een team werken
Je bent professioneel en komt je afspraken na
Een tijdsinvestering van circa 4 – 10 uur per week naast je studie of baan (wordt minder naarmate de voorbereidingen voor het programma zijn gedaan)

Functies: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Acquisitie, Promotie, Externe Relaties

Enthousiast geworden?
Solliciteren kan door je CV en een korte motivatiebrief vóór 22 mei, 23:59 uur, te mailen naar avicennaxp@gmail.com.
Vergeet in je motivatiebrief niet te vermelden naar welke functie(s) binnen het bestuur je interesse uitgaat!

Wil je meer weten? Stuur dan ook een email naar avicennaxp@gmail.com met je telefoonnummer. Wij vertellen je graag meer over wat we doen.